Copiecake

profil.


Här ska du skriva rolig info om dig själv!

För att ändra bilden laddar du upp en egen och byter ut adressen i kodmallen, leta upp ett stycke som heter **PROFIL** glöm inte att göra det på resten av kodmallarna!


sök i bloggen.


senaste inläggen.

» Matteprepp!!
» Cupcakes!
» Händer idag

kategorier.

» Cupcakes
» Inspiration
» Outfits/wanties
» Tipsar..
» Vardagen
» livsinspirerande

arkiv.

» Augusti 2013
» Juli 2013
» Juni 2013
» Maj 2013
» April 2013
» Mars 2013
» Februari 2013
» Januari 2013
» December 2012
» November 2012
» Oktober 2012
» September 2012
» Augusti 2012

länkar.


bloggdesign.

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011

Matteprepp!!


2013-08-14 20:11:10 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Idag var tredje dagen på mattekursen inför skolstart. Det känns faktiskt riktigt bra att börja lite lugnt med matten, man får typ en liten wake up call i hjärnan från att ha haft lov och inte räknat ett dugg.
Jag var även idag hos tandläkaren för att ta upp ett hål. Hon bedövade typ två ggr med den stora sprutan som spänner så himla mycket så jag hade kvar bedövningen i 5 timmar. Har fortfarande ont i kinden, haha! Sen har jag även som grädde på toppen ett gips på armen eftersom att jag kanske har brytit båtbenet kanske, dem ska göra en noggrannare undersökning om nån vecka men tills dess måste jag gå runt med ett stort gips på armen, suck! Inte den bästa dan idag inte...



Cupcakes!


2013-08-11 22:36:31 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Igår bakade jag cupcakes med choklad och kördbärssmak. Dem var helt okej, men jag har gjort godare tycker jag personligen.. Han inte lägga upp bilderna igår eftersom att jag hade mycket att göra och skulle även hinna dela ut reklamen så när det var gjort orkade jag inte ta tag i det lixom. Men nåväl.
Idag så har jag varit på konståkningläger, eller dagläger som det heter när man är där under en dag endast. Var härligt att komma på isen igen men tyvärr så slog jag upp min hand som jag slagit innan så jag tror att jag fått en spricka. Löste det tillfälligt med att stoppa en vante i vanten, så jag åkte runt där med en supertjock hand och ingen vante på den andra handen. Fint Linda, fint!
Imorgon är det första dagen på förberedelsekrusen inför årets matte som jag anmälde mig till. Kände mig så duktig då som pluggar matte på sommaren men nu när jag väl ska dit så är jag istället lite sur på mig själv som var tvungen att vara så himla duktig, haha. Men jag får väll skylla mig själv!
 
 
 


Händer idag


2013-08-05 11:51:13 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Har varit på gymmet imorse, senare så ska jag nog övningsköra lite mer, det går framåt ska jag säga! Hoppas på att ta körkortet nästa sommar:)
Imorgon så sticker min mamma och bror till fjällen så jag ska bli ensam med pappa i huset, jag gillar när det är få hemma av nån konstig anledning?? Det är så lugnt typ, hah. Hade även tänkt att överraska mamma och städa hela huset (som om det kommer hända Linda, dream on) och göra henne glad, men jag får se om jag orkar eller har tid till det, kanske hittar på något annat istället!:)
 


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se