Copiecake

profil.


Här ska du skriva rolig info om dig själv!

För att ändra bilden laddar du upp en egen och byter ut adressen i kodmallen, leta upp ett stycke som heter **PROFIL** glöm inte att göra det på resten av kodmallarna!


sök i bloggen.


senaste inläggen.

» gymmet!
» Booring
» Matte i nästan 8 timmar, är jag galen tro?
» köpt gymkort!
» this suuucks.....

kategorier.

» Cupcakes
» Inspiration
» Outfits/wanties
» Tipsar..
» Vardagen
» livsinspirerande

arkiv.

» Augusti 2013
» Juli 2013
» Juni 2013
» Maj 2013
» April 2013
» Mars 2013
» Februari 2013
» Januari 2013
» December 2012
» November 2012
» Oktober 2012
» September 2012
» Augusti 2012

länkar.


bloggdesign.

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011

gymmet!


2013-05-18 14:07:37 |
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


var på gymmet kl 10 imorse, körde i ca 1h och en kvart!;-)
Sjukt Nice väder är det idag också, har legat ute i solen i typ skorts och bikiniöverdel och pluggat matte, men nu blev det lite för varmt så blev tvungen att gå in igen.
hoppas ni också varit ute i solen, man kan väll knappast vara inne en sånhär dag??:-)





Booring


2013-05-14 12:40:42 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Just nu sitter jag i bibblan på en urtråkig håla, men efter entrepenörskunskapen blir det nog att gå i stan lite innan jag ska på sista matteintensiven för terminen.
Fick också sovmorgon idag då jag inte hade någon idrottspeciallicering, så det var nice, förutom då kanske att det hade precis regnat när jag gick så marken var helt blöt...blä.
 
Igår så gymmade jag på högevallsbadet somsagt, det var ett jättefint gym med massor av nya maskiner och fin utrustning, allt såg så fint ut,haha. Sen tog jag och simmade i en halvtimma och sist tog jag och slappnade av lite i bubbelpoolen. Det kostade dock 55 kr extra för att få gymma på Högevall, men det var det helklart värt!
Jag var där i sammanlagt 2 timmar, så gissa om jag har träningsvärk idag,haha.


Matte i nästan 8 timmar, är jag galen tro?


2013-05-12 22:02:58 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig, borde få en klapp på huvudet eller nått??, Jag har på En Söndag, kl 9 - halv 5 räknat matte, BARA matte. Men det var riktigt jobbigt ska jag faktiskt erkänna, men vill man ha bra betyg så får man ju kämpa, och jag är inte den som ger upp i första taget!:)
Efter att jag varit på matten så använde jag mitt gymkort för första gången, det var nice! Kommer säkert att ha träningsverk i magen då jag körde riktigt mycket mag-övningar,haha! Men jag har fortfarande inte fått någon intruduktion/ planering att följa, väntar fortfarande på att få en ledig tid...Det är lite tråkigt, för jag tyckte det var skoj förra gången då jag fick en intruduktion och lite hjälp, kändes som man fick lite mer idéer på bra övningar.
 
Imorgon blir det kanske gym på högevall, om jag har krafter kvar efter idrotten vill säga!, Isåfall ska jag ta och simma efteråt då det ingår,yay!:D
 


köpt gymkort!


2013-05-10 22:03:17 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Idag har jag köpt gymkort på actic, ska bli fett kul å börja gymma igen, längtar så tills första gymmpasset!:)
Förövrigt har jag haft en helt okej dag. Började med att jag joggade i skrylle, sen stack jag och mamma till Lund för några ärenden. Vi har även bokat en resa till Köpenhamn typ samma dag som skolavslutningen, OMG;D Jag har aldrig varit i Köpenhamn nått nämnvärt,så det ska faktiskt bli riktigt roligt!:)


this suuucks.....


2013-05-08 10:57:36 |
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.




Mekanik med världens mest förvirrade lärare just nu. Om inte våran lärare varit så kass hade det varit roligt kanske...Men just nu suger det.


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se