Copiecake

profil.


Här ska du skriva rolig info om dig själv!

För att ändra bilden laddar du upp en egen och byter ut adressen i kodmallen, leta upp ett stycke som heter **PROFIL** glöm inte att göra det på resten av kodmallarna!


sök i bloggen.


senaste inläggen.

» Halvt sjuk...
» Mår skiiit.....
» Brunch på The Lodge
» En helt vanlig Lördag...
» Test!

kategorier.

» Cupcakes
» Inspiration
» Outfits/wanties
» Tipsar..
» Vardagen
» livsinspirerande

arkiv.

» Augusti 2013
» Juli 2013
» Juni 2013
» Maj 2013
» April 2013
» Mars 2013
» Februari 2013
» Januari 2013
» December 2012
» November 2012
» Oktober 2012
» September 2012
» Augusti 2012

länkar.


bloggdesign.

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011

Halvt sjuk...


2013-04-19 22:03:53 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Har haft en infektion i halsen typ hela veckan som kommit och gått lite som den velat, inte kul..
Men jag hade tänkt att ta det lungt i helgen och se om den går över, får hoppas på det!
 
Idag har varit en allmänt deprimerande dag, jag orkar inte berätta men ja, jag känner mig typ ledsen över en del saker så ja, jag mår helt enkelt inte toppen. Nu idag så fick jag också reda på att pappa krockat bilen så han åkte in till akuten typ för att kolla nacken som han fått ont i efter krocken. Känner mig så hemsk som faktiskt blev lite glad över att han skulle in på akuten för då slipper vi honom hemma...Haha.. Men jag tycker faktiskt synd om honom och är ledsen för att han blev skadad, han har jämt sån otur...


Mår skiiit.....


2013-04-16 07:31:19 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


sitter nu här i sängen, klockan är halv åtta och 9 ska jag sticka till bussen. Men jag har ont i halsen som in i och mår illa och känner mig helt yr. Men eftersom att mamma och pappa är bortresta och jag inte har en aning om hur man sjukanmäler sig så får jag väll ändå sticka till skolan och se hur jag mår sen efter det.
Vi ska hålla tal idag också så jag får väll hoppas att rösten håller. Usch, har mått lite halvdåligt nu på senaste tiden, hoppas inte att jag får nån kräksjuka eller så, det har jag varken tid eller ork med. :(


Brunch på The Lodge


2013-04-14 21:00:17 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Vi firade pappas 50-årsdag idag somsagt på The Lodge. Det var supergott och så, men kanske inte det jag hade valt i första hand om jag fick välja ett ställe att äta på om man säger så. Men det var sjukt fin utsikt och det var jättevarmt, jag hade faktiskt på mig mina ballerina för första gången på detta året, och jag frös inte ett dugg heller i dem!
 
Maten som vi fick bland annat.
 
Sjukt fin utsikt+ alla gäster/släktingar.
 
Ingången. 
 
 


En helt vanlig Lördag...


2013-04-13 19:55:48 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Jupp, träning på morgonen, sen satt jag och pluggade mekanik...Eller försökte iaf, för att jag blev så trött så att jag somnade i typ 2 timmar efter det. Vet inte riktigt om det var för att jag var trött eller om det var för att mekaniken  var värsta sömnpillret. Jag gissar på att det var både och.
 
Imorgon ska vi fira pappas 50-årsdag på ett ställe där dem serverar brunch, det ska bli gött!:) Inte för att jag egentligen bryr mig så mycket om att pappa fyller 50 (sorry pappa) men enda anledningen till att det ska bli kul är för att det kommer finnas massa med mat att frossa i,haha. 


Test!


2013-04-03 20:24:00 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Vet att det var ett tag sedan jag bloggade, men har liksom inte haft nått viktigt att skriva om direkt!
Imorgon så ska jag testa min basic 3, tror nog inte att jag klarar den, men man måste ju se det i från den positiva sidan och tänka att man ska göra sitt bästa och försöka att klara den. Om jag klarar den får jag ett kortprogram och det vill jag verkligen ha så jag vill ju klara testet....Men ja, vi får väll se imorgon hur det kan gå, ödet får avgöra!:)


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se