Copiecake

profil.


Här ska du skriva rolig info om dig själv!

För att ändra bilden laddar du upp en egen och byter ut adressen i kodmallen, leta upp ett stycke som heter **PROFIL** glöm inte att göra det på resten av kodmallarna!


sök i bloggen.


senaste inläggen.

» Matteprepp!!
» Cupcakes!
» Händer idag
» regnväder=lookbookplåtning???
» Just chilling with my friend...
» Resultat:
» Snart hårfärgning!
» Hej igen!
» On my way
» Dags för övningskörning!
» Hemma äntligen!
» Träningen avklarad!!
» Attackerad av säljare
» Shopping dag
» What a day!
» Till stan
» Väckt på semestern
» Framme!
» Nu bär det av!
» Träningstips motivation DEL 3

kategorier.

» Cupcakes
» Inspiration
» Outfits/wanties
» Tipsar..
» Vardagen
» livsinspirerande

arkiv.

» Augusti 2013
» Juli 2013
» Juni 2013
» Maj 2013
» April 2013
» Mars 2013
» Februari 2013
» Januari 2013
» December 2012
» November 2012
» Oktober 2012
» September 2012
» Augusti 2012

länkar.


bloggdesign.

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011

Färgglada citroncupcakes med vit choklad


2013-03-03 14:13:00 | Cupcakes
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Helgens bak blev färgglada citroncupcakes med vit chokladmarrängsmörkräm.
Det blev riktigt gott, men personligen tyckte jag att smörkärmen var lite för mäktig, lite för mycket smör kanske??, Men smaken är ju som baken, personligen föredrar jag frostings med philadelhiaost, det är min favorit!
Hade också lite otur när jag bakade, min sprits gick isönder IGEN, jag som nyss köpt en ny och så sprack hela påsen när jag skulle spritsa, på första försöket! Men jag fixade det för stunden med lite silvertejp så det gick någorlunda okej att spritsa.
Att få till en fin och blandad färg på cupcakesen var också väldigt svårt och petigt, rekomenderar att man använder så stora formar som möjligt när man gör detta för bästa resultat.
 
 
 
Citroncupcakes:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ihopa smör,socker,bakpulver,salt och citronskal till en finsmulig blandning.
3. Vispa ihop ägg och mjölk för hand i en separat skål.
4. Vispa ner tre fjärdedelar av äggmjölken i smulblandningen på låg hastighet. öka sen till medelhastighet och vispa tills smeten är tjock och slät. Tillsätt resten av äggmjölken och vispa tills smeten är slät.
5. Vill du ha dem färgglada så ta fyra skålar och dela upp smeten jämt. Färga med hushållsfärg. Ta sen och lägg i ca en ked av varje färg i varje form. 
6. Fyll muffinsformarna och grädda dem i 15-20 minuter. Testa med teststicka eller om dem fjädrar tillbaka när du trycker på dem med ett finger.
 
Vit chokladmarrängsmörkräm:
1. smält chokladen i mikro eller över vattenbad. ställ åt sidan och låt den nå rumstemperatur.
2. Vispa ihop äggvita och socker. Ställ sedan skålen över ett vattenbad och fortsätt att vispa tills sockret har smält.
3. Ta bort skålen och vispa (du måste använda elvisp) tills skålen svalnat och du fått en vit och fast marräng. Du kan även hälla över allt till en annan skål och vispa om du hellre vill det eller inte har plats att vispa i den första skålen.
4. Tillsätt smöret under omrörning lite i taget. Vispa ordentligt innan du tillsätter mer smör.
5. Vispa ett par minuter tills frostingen har gått ihop sig och blivit len och jämn. Tillsätt choklad och vispa ytterligare nån minut. Klart att spritsas!
 
(Vill du ha dem lite sötare kan du tillsätta mer vit choklad.)
Receptet kommer ifrån: Mariascupcakes
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

















Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se -