Copiecake

profil.


Här ska du skriva rolig info om dig själv!

För att ändra bilden laddar du upp en egen och byter ut adressen i kodmallen, leta upp ett stycke som heter **PROFIL** glöm inte att göra det på resten av kodmallarna!


sök i bloggen.


senaste inläggen.

» Matteprepp!!
» Cupcakes!
» Händer idag
» regnväder=lookbookplåtning???
» Just chilling with my friend...
» Resultat:
» Snart hårfärgning!
» Hej igen!
» On my way
» Dags för övningskörning!
» Hemma äntligen!
» Träningen avklarad!!
» Attackerad av säljare
» Shopping dag
» What a day!
» Till stan
» Väckt på semestern
» Framme!
» Nu bär det av!
» Träningstips motivation DEL 3

kategorier.

» Cupcakes
» Inspiration
» Outfits/wanties
» Tipsar..
» Vardagen
» livsinspirerande

arkiv.

» Augusti 2013
» Juli 2013
» Juni 2013
» Maj 2013
» April 2013
» Mars 2013
» Februari 2013
» Januari 2013
» December 2012
» November 2012
» Oktober 2012
» September 2012
» Augusti 2012

länkar.


bloggdesign.

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011

Påskiga halloncupakes med päronfrosting


2013-03-24 21:26:47 | Cupcakes
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Happy easterrrr!
Nejmen, bakade cupcakes igår, och eftersom att det är påsk och allt så blev jag lite inspirerad av det och körde på påsk-stuket, vad tycks?:)
Älskar verkligen den mint-aktiga, gröna färgen, speciellt den på sista bilden,haha, den blev av nån annledning extremt grön:P
Smaken av hallon och päron var faktiskt en riktigt god kombination, men det var ett litet problem när jag hade tagit ut muffinen ur ugnen: sylten hade lagt sig i botten!, det gjorde att jag fick typ ta en sked och lägga på när jag skulle äta, väldigt jobbigt och jag blev såklart besviken på det. Undrar verkligen vad det var som gick fel, det har ju funkat innan???
 
 
Halloncupcakes:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa vitt och pösigt ägg, socker och vaniljsocker.
  3. Häll i mjölk, smält smör och blanda ned i smeten.
  4. Blanda i de torra ingredienserna och vänd försiktigt ned i smeten.
  5. Fyll smeten i formarna och lägg i hallonen/sylten.
  6. Grädda i ugnen i ca 15 till 20 minuter.
Päronfrosting:
  1. Vispa bakpulver( 1 krm) och grädde hårt.
  2. Blanda ihop philadelphiaost och florsocker i en annan bunke.
  3. Blanda ihop allt och tillsätt päronessensen och ev. hushållsfärg.
Recept ifrån: Muzicmecupcake



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

















Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se -