Copiecake

profil.


Här ska du skriva rolig info om dig själv!

För att ändra bilden laddar du upp en egen och byter ut adressen i kodmallen, leta upp ett stycke som heter **PROFIL** glöm inte att göra det på resten av kodmallarna!


sök i bloggen.


senaste inläggen.

» Usch för vädret
» bortglömd bror på konfan
» Redo för konfirmation!
» önskeoutfit
» paket anlänt!
» nagellack till brorsans konfa
» Betyg, äntligen!
» Att leva livet
» I miss the sun...
» silverschampo
» Tips: Hur du tjänar pengar
» Migrän igår
» Så himla fin...
» Wanties: Somriga klänningar
» Inte blond utan GINGER!
» morsning-korsning!
» powerwalk
» Imorgon är det klippt!
» Frukost vid lunch!?
» vad jag fick igår....

kategorier.

» Cupcakes
» Inspiration
» Outfits/wanties
» Tipsar..
» Vardagen
» livsinspirerande

arkiv.

» Augusti 2013
» Juli 2013
» Juni 2013
» Maj 2013
» April 2013
» Mars 2013
» Februari 2013
» Januari 2013
» December 2012
» November 2012
» Oktober 2012
» September 2012
» Augusti 2012

länkar.


bloggdesign.

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011

Usch för vädret


2013-06-30 11:47:11 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Vaknade halv 11 idag, det är nog sommarens rekord tror jag! Nu ska jag släpa mig ut på cyklen för att dela ut reklamen´...Urgh, har inte ett dugg lust med det idag, det regnar och är svinkallt. Men jag har inte så mycket mer till val tyvärr.
Var tog egentligen det fina sommarvädret vägen???, Det har varit superregnigt och ruggit i princip hela veckan..Fy på vädret.
 
Well, nu började det ösregna igen så önska mig lycka till med utdelningen utan att bli blöt...Haha!


bortglömd bror på konfan


2013-06-29 22:58:33 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Då var man hemma från brorsans konfa! Första saken jag noterade under själva akten i kyrkan var att det var fler ledare än konfirmander,vilket såg extremt lustigt ut. Andra saken jag noterade var att dem glömde bort min bror när den vuxna ledaren skulle säga två positiva saker om varje konfirmand, han blev inte nämnd alls... Pinsamt värre när det var fler ledare än konfirmander och inte ens en ända av dem höjde på ögonbrynet. Tredje och sista saken jag noterade på slutet var att jag var halvt döv på vänstra örat efter att den bredvid mig tagit i för kung och fosterland på alla sånger. Men jag ska inte fortsätta vara negativ utan vi hade supermysigt sen med god mat och tårta. Ingen kommenterade dock min hårfärg??, för ful för att kommenteras kanske?, haha. Men fick fina kommentarer för klädseln, det blev jag iaf glad för.;-)





Redo för konfirmation!


2013-06-29 10:53:00 | Outfits/wanties
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Jajamänsan, fixad och klar är jag nu för brorsans konfa!
Undrar hur släkten kommer reagera på min impulsiva hårfärgning?, Asså jag skäms seriöst över att visa upp den, vill inte vara en morot på min brors konfirmation, speciellt inte när hela släkten kommer...Pinsamt värre! Fast, vad är det värsta som kan hända?, Det är ju inte precis så att dem kommer stå där och peka och gapflabba.vad förväntade jag mig lixom?
 Tänk att bara en ny hårfärg kan få en att få fjärilar i magen, jag menar ingen bryr ju sig egentligen förutom en själv:) Nåväl, jag får uppdatera er senare om deras reaktioner, kommer dem stå och skratta tro?, nejmen.:P
 
Har dessutom på mig ganska nya kläder; en kjol från HM för bara 199 kr, och en top från bikbok för 50 kr. Tyckte att båda var ganska billigt köpta, speciellt skjolen då sådana brukar ändå kosta en del.
 
 
 

Nu ser håret kanske inte lika hemskt ut för jag har det i knut, och allt orangea sitter i min utväxt som började vid öronen ungefär...Men om ni kollar på knuten så kan ni nog se färgskillnaden:)
 
 
 
 
 
 
 


önskeoutfit


2013-06-28 22:08:53 | Outfits/wanties
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


ARGGGHH, varför hittar man aldrig så här fina kläder i affärerna??, Så typiskt...
Vilken av outfiterna är eran favorit?, Min personliga är den till vänster, riktigt inne nu på sommaren med blommor. Leopardmönstrat är fint det med, men det är inte riktigt min stil om man säger så:)
 
Jag älskar bustiers toppar också ,har dock bara en sorgligt nog, men det får bli ändring på det nu, haha!:)
 
 
 
 


paket anlänt!


2013-06-28 16:35:00 | Outfits/wanties
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Äntligen har mina saker från Nelly kommit, typ tvingade mamma sticka till affären och hämta ut paketet direkt när jag fick reda på att det kommit, mohaha! Hade beställt massor från deras rea, tyvärr passade bara ett plagg, en rosa skjorta för 125 spänn. Men det var inte så bara det, riktigt bra pris och superfin! jag är iaf nöjd, bättre med ett fint plagg än flera mindre fina heter det ju.;-)Kolla in deras rea vetja!


nagellack till brorsans konfa


2013-06-28 10:25:00 | Tipsar..
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


godmorgon på er allihopa, hoppas ni sovit gott!<3Imorgon är det konfirmation som gäller, det är min bror som ska konfirmeras och han är så nervös så han knappt kan sova på nätterna, stackarn! Minns inte att jag var så nervis när jag konfades??, haha. Men man är väl olika.Jag har målat mina naglar till imorgon, ska ha en blå kjol så matchade med blått lack från viva la diva. Älskar färgen, en av mina favoriter! kvalitén på lacket är också super, så detta rekomenderar jag starkt!:)
)


Betyg, äntligen!


2013-06-27 17:26:00 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Fick betygen idag på posten, rusade direkt och slet upp kuvertet,haha. Blev överlycklig, fick A i svenska och B i kemi, hade varit mitt emellan två betyg där men jag hade tur att få det bästa i båda! Resten visste jag redan, trodde dock att jag skulle få två teknikbetyg; ett i mekanik, teknikhistoria och produktutveckling och ett i cad och skiss men det blev ett bara ett helt betyg i allt. Nåväl, är glad att väntan är över nu!


Att leva livet


2013-06-27 15:43:13 | livsinspirerande
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Att leva livet innebär att man ska göra något som gör en lycklig och glad, att du ska ta chanserna,  att du i slutändan inte ska säga "jag önskar att jag tog chansen när jag hade den" eller "varför gjorde jag det inte medans jag kunde?". Att du vågar chansa, att du vågar ta risken att förlora. Men vad har du egentligen att förlora om du aldrig ens försöker?
För om du inte försöker, det är då du förlorat. Det är då du kommer att sitta där sen och ångra att du aldrig gav det ett försök. Och om du nu misslyckas, om du tog chansen men allt gick åt pipan ,så kan du i alla fall säga "jag försökte ju åtminstone, jag gav det en chans",
Så jag vill att ni ska våga ta chansen, våga satsa och våga förlora. Jag vet själv hur många gånger jag ångrat att jag varit för feg för att chansa, rädd för att göra bort mig eller rädd för att det inte ska gå bra. Att inte ta och chansa är sånt man alltid ångrar i slutändan. tänk på det. Så nästa gång, våga satsa, våga förlora!
 
 
 
 
 
 


I miss the sun...


2013-06-27 10:40:25 | Inspiration
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Här i lilla Skåne är det grått, kallt och tråkigt. Jag saknar solen och värmen riktigt mycket, hade tänkt gå ut och fotografera lite men det blir ju inte alls detsamma när solen inte skiner.
Men jag har satt ihop några somriga bilder från we heart it i alla fall, som får oss att inte glömma bort den äkta sommaren, som tyvärr inte är framme idag...
 
 
 
 
 


silverschampo


2013-06-26 18:49:21 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Har köpt silverschampo nu äntligen. Har hört lite olika om vilken typ av nyanser det tar bort, vissa säger att både gula och orangea nyanser försvinner medans andra säger att det bara är gula som försvinner. Well, desperat som jag är så tänker jag faktiskt att testa nu och se vilka nyanser som tas bort och jag kommer att uppdatera er senare om resultat m.m.:-)

Köpte Björn Axéns silverschampo och silverbalsam till, kostade 300 kr sammanlagt.









Tips: Hur du tjänar pengar


2013-06-26 12:37:32 | Tipsar..
Kommentarer [1] | tillbaka till toppen.


Ingen toppendag idag att göra nått roligt på, så därför tänkte jag att jag kunde skriva ner mina 10 bästa tips på hur man kan tjäna pengar på enkla sätt! Tror att det finns många som skulle uppskatta det också.
 
1. Fråga runt i stan efter jobb.
Jag vet att det är svårt att få jobb, men att fråga och visa intresse kan alltid vara bra att göra. Fråga på t. ex mc Donalds, burger king och mataffärer då dem ofta tar in unga. Var inte heller kräsen, vill du tjäna pengar så är det bättre att kanske jobba på mc Donalds i kassan än att inte göra något. Jag vet alltför många som säger att dem inte hade kunnat tänka sig jobba på mc Donalds eller liknande, men att vara kräsen gör att du i slutändan kommer få väldigt svårt att få ett jobb, man måste börja med "skitjobben" för att sen kunna klättra uppåt.
 
2. Dela ut reklam.
Detta gör jag, jag gör det endast på helgerna och tjänar mellan 100-200 kr per helg, det är inte mycket men det är en del i kassan iaf. Sök på Direktreklam och anmäl ert intresse vetja!
 
3. Fråga föräldrar om du kan få pengar för att göra hushållsarbete m.m.
Jag brukar få pengar av att rensa i rabatten när mamma inte hinner med det, det blir lite av ett win-win koncept då dina föräldrar får lite tid över till annat och du tjänar lite pengar. Vissa föräldrar ser det dock som en självklarhet att man ska hjälpa till med sånt, men fråga skadar ju aldrig??:)
 
4. Sälj på loppis.
Har du massa gamla saker eller kläder som står och skräpar? Ta och samla allt i kassar och sälj det på loppis! Du blir av med det du ändå inte använder och får även pengar för det, dessutom har du varit lite miljövänlig genom att inte slänga användbara saker utan att låta dem användas av någon annan.
 
5. Sälj på ebay, blocket, tradera m.m
Är det vinter?, Eller gillar du helt enkelt inte att stå och sälja på loppis?, Då kan du alltid sälja dina saker via internet enkelt och bra.
 
6. Sätt in pengar på bankkonton.
Ofta är det en liten ränta som gör att ditt värde stiger, inte mycket, men många små floder blir till en stor å som det även heter! Lite är bättre än inget.
 
7. Köp och sälj aktier.
Köper du rätt aktie och säljer den vid rätt tillfälle så kan du tjäna rejält, enda nackdelen med detta är att du måste ha koll på vilka företag som är bra att satsa på och se till att sälja vid rätt tillfälle så att du inte förlorar pengarna.
 
8. blogga på en bloggportal som ger pengar.
Nu vet jag att blogg.se inte ger pengar om man inte har en stor blogg eller om man inte anmält sig på sidor där dem lägger upp reklam på bloggen mot pengar ,men det finns vissa bloggportaler som man kan tjäna lite på efter varje klick. Då krävs det ju förstås många klick för att du ska komma upp i några större summor såklart, men lite kan du alltid tjäna!
 
9. Bli medlem på gratis bio m.m
Finns vissa hemsidor som du tjänar poäng på för att sedan få presentkort efter att du tjänat ihop ett visst antal poäng. Dock är det ganska svårt att få poäng och dessutom så måste du vara säker på att sidan inte lurar dig så att du inte får något för allt slit du gjort.
 
10.Delta i undersökningar.
Jag har bara hört lite om detta, men tydligen så kan man få lite pengar av att delta i vissa undersökningar för testning av produkter m.m. Såklart inte farliga utan mer att man får bedöma vad man tycker om dem innan de ges ut på marknaden. Sök lite på det vetja om du är intresserad!

Ja, detta var mina tio bästa tips, har NI några superbra tips som ni vill dela med er av?, Gör det isåfall i komentarsfältet vetja!:)



Migrän igår


2013-06-26 09:46:43 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Blev inte så mycket uppdaterat igår för att när jag kom hem från gymmet så fick jag värsta migränen. Jag tog min medicin och gick och la mig och sov, det är endast då som det brukar gå bort. Så när jag vaknade var det värsta över men jag var fortfarande en del yr och mådde inte prima.
Sen när jag gick och la mig igen för att sova kunde jag verkligen inte somna, det bara gick inte...Klockan 1 gav jag upp att fortsätta försöka sova och började istället sitta vid datan till klockan 3. tror jag somnade runt halv 4- 4 ?? Vaknade nu vid halv 10 igen och mår som tur är bra, dock är ju kanske inte vädret det roligaste då det regnar riktigt mycket här, men personligen tycker jag bara att sommarregn är mysiga så det gör inte så mycket för mig!:)
Dessutom får jag ju en bra anledning att sitta inne vid datan, hehe:3
 
Hoppas att ni har sovit bättre än jag, och att ni har sol istället för regn! <3


Så himla fin...


2013-06-25 10:39:46 | Vardagen
Kommentarer [1] | tillbaka till toppen.


 
Älskar denna låten, även om jag inte är den som i första hand gillar fina och lugna låtar så kan jag inte låta bli att älska denna....För mig så handlar den om nån som förlorat någon men som fortfarande finns kvar i dennes minne och vägrar "släppta taget" om personen. Men man kan ju alltid tolka låtar på olika sätt som sagt.
Vad tror ni den handlar om?<3
 
 


Wanties: Somriga klänningar


2013-06-24 17:29:34 | Outfits/wanties
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Åh, jag hade typ kunnat döda för dessa sommarklänningar från Nelly. Perfekta på kalaset, festen, konfirmationen, ja, you name it!  Min favorit är nog den för 299 kronor, älskar färgkombinationen och kontrasten mellan överdelen och underdelen! Får bli att spara ihop lite pengar till nån av dessa! Nelly har verkligen dem snyggaste klänningarna, inget snack om saken.
 
 
 
 


Inte blond utan GINGER!


2013-06-24 13:15:51 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Nejmen haloj, jag skulle ju färga mitt hår blont och klippa det, men den färgen jag hade från början var FÖR STARK så det blev typ blont i rötterna och orange/brunt/blont i resten av håret som ni ser på bilden.
LOVE MY LIFE!!!....Not....Men det är iaf en bra start för att färga om senare, tur att jag inte gjorde detta innan skolavslutningen som jag tänkte göra från början, jag hade inte vågat komma till skolan kan jag garanterat säga, haha.. Så jag får vara ginger i typ fyra veckor framåt och innan jag kan färga om det, och under tiden ska jag ta massa silverschampo, vara ute i solen och bada i saltvatten så det bleks ännu mer:)
 
Men jag tycker att rötterna har fått en perfekt blond färg, så jag ska bara färga om resten och låta rötterna vara.
 
 
 


morsning-korsning!


2013-06-24 08:15:57 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Godmorgon på er alla, just nu sitter jag på alltanen med min välling ( inte barnvälling om ni trodde det utan vanlig och den är faktiskt supergod) och läser tidningen. Ska snart sticka till frissan och klippa mig, är faktiskt lite nervös just nu, hehe, men det kommer säkert gå bra,hoppas jag? haha.





powerwalk


2013-06-23 19:37:00 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Tog en liten powerwalk nyss i skogen. Superhärligt sommarkvälls-väder var det. Men iaf så var det väldigt fint i skogen, såg även en liten rådjursunge som hoppade fram skogsbrynet, men det fick jag tyvärr inte med på bild, haha.<3


Imorgon är det klippt!


2013-06-23 18:10:19 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Yes, imorgon så ska jag klippa mig och färga håret. Vill ha blont hår så ska se vad dem kan göra för att få det så blont som möjligt utan att det sliter sönder håret.
Ska även klippa upp det ännu mer, klippa snedlugg och klippa av ca 1-3 cm på längden. Vi får väll se imorgon hur det slutar?, kan ta en bild på resultatet då:)
 


Frukost vid lunch!?


2013-06-23 11:20:38 | Vardagen
Kommentarer [1] | tillbaka till toppen.


Vaknade först kl 4 på morgonen och kunde inte somna så jag satte mig vid datan till kl 5 ungefär... Sen blev jag trött igen och somnade om. Då gick det visst att somna, för jag vaknade klockan 10 istället så det blev frulle vid halv 11.

Till frukost blev det te och proteinfluff. Proteinfluff är sjukt enkelt att göra, nyttigt och smakar som en efterrätt typ, kan det bli bättre!? Man tar och vispar lite äggvitor, häller i sötningsmedel och blandar i jordgubbar t.ex så har man värdens godaste frukost framför sig!
Jag får ta och lägga ut hur jag gör mer exakt någon gång.:-)





vad jag fick igår....


2013-06-22 17:04:55 | Vardagen
Kommentarer [1] | tillbaka till toppen.


Vi firade min och min brors födelsedag igår också, fast bara med gamlingarna dock..<3

Fick en cupcakebok, en guldberlock, hårvårdsgrejs och en del pengar.
Nu ska det bakas cupcakes som aldrig förr, haha! Fick ju massa cupcakesaker av familjen också så!:-)





midsommar-cheyyy!


2013-06-21 17:20:27 | Vardagen
Kommentarer [2] | tillbaka till toppen.


Idag är det ju midsommar,yaaay!:)
Men ärligt talat, jag älskar verkligen midsommar; sommar, långt lov framför sig, härlig stämning, massa blommor, god mat, nära min födelsedag, varmt, ja, finns massor av annledningar till varför jag älskar midsommar!
Jag var lite sattsig idag och satte på mig kransen, men nu ser den dock lite vissen ut, haha.
 
Hoppas ni haft en härlig midsommar, bjuder på några bilder på mig och min fina krans!:D
 
 
 
 


Blogg-aktiv,yay!


2013-06-20 15:01:40 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Nu ska jag börja bli lite mer blogg-aktiv igen, har ju inte så mycket mera för mig under sommaren,haha! :) Men jag ska försöka att blogga minst en gång per dag, och såklart mer, ska försöka blogga så MYCKET som möjligt!
 
Idag så hade jag lite tråkigt allmänt och bestämde mig för att testa lite olika sminkvarianter och posera framför kameran, haha. Det är ju lätt klassikern när en tjej inte har något att göra! :3 ååå jaaa, det gick väll som det gick när man är halvt uttråkad, slutade med att jag gick ut i trädgården och posade. :P
 
Men jag har inte bara posat framför kameran idag, nejnej, har också cyklat till affären för att köpa te och saft ( i brist på roligare saker att göra). Gissa vem jag träffar i affären om inte mamma??, hon hade tydligen stuckit direkt dit efter jobbet. Eftersom att jag tagit mina egna pengar så plockade jag istället ut det jag ville ha och la i mammas kundvagn...Så jag fick snopet cykla hem nästan tomhänt med endast en energidricka som lite tröst, haha..
 
 
 
 
 
 


sen frulle


2013-06-20 11:33:44 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Åt frukost vid 11 idag, men vaknade vid 8, haha!
Det blev protein- fluff med te. Fluffet var supergott i början men det fastande typ i halsen så jag fick knappt ner halva....Too much fluff, typ..:-P





Köpenhamn bildbomb nr 1


2013-06-19 21:18:20 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


lite bilder från mobilen när jag var i Köpenhamn!:-)




vårat rum. sjukt fin utsikt var det!:-)









Köpenhamn!


2013-06-16 18:29:07 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Har precis kommit hem från Köpenhamn med mamma, vi bodde på ett sjukt häftigt hotell på våning 22 så vi hade utsikt över hela köpenhamn och havet. Sen shoppade vi en del och titta runt í stan, vi tog även en båttur där dem giudade en lite och berättade om vissa kända ställen. Det regnade dock en del på slutet när vi var på tivolit så vi fick dra hem direkt i regnet, inte lika mysigt,haha. Men ska visa bilder lite senare, promess! :D



Lång bilfärd


2013-06-08 16:54:43 |
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Har sammanlagt suttit i bilen i över 6 timmar idag eftersom jag köpte nya skridskor. Det blev samma märke och en ny lättviktsskena som tydligen skulle vara bra så jag körde på att testa den. Den kostade dock 1000 extra, haha.










Håla äger....Eller inte?


2013-06-07 13:34:53 | Vardagen
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Började med att vi inte hade någon matte, sen nu har vi ingen Spanska heller så det blir en till håla i typ 2 timmar, fett tråkigt...Om det inte var för att detta är den sista produktutvecklingslektionen vi har så hade jag stuckit hem för lääänge sedan,haha.
 
Men efter detta så blir det gym och simmning, ska bli nice:)


restaurang..


2013-06-06 20:34:46 |
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Åt på restaurang idag, samma som jag hade skolbalen på, blev lite chockad där när jag insåg att det var samma,haha. Men det var supergod mat och ett sjukt bra väder!<3







Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se