Påskiga halloncupakes med päronfrosting
2013-03-24
21:26:47 |
Cupcakes
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.
Happy easterrrr!
Nejmen, bakade cupcakes igår, och eftersom att det är påsk och allt så blev jag lite inspirerad av det och körde på påsk-stuket, vad tycks?:)
Älskar verkligen den mint-aktiga, gröna färgen, speciellt den på sista bilden,haha, den blev av nån annledning extremt grön:P
Smaken av hallon och päron var faktiskt en riktigt god kombination, men det var ett litet problem när jag hade tagit ut muffinen ur ugnen: sylten hade lagt sig i botten!, det gjorde att jag fick typ ta en sked och lägga på när jag skulle äta, väldigt jobbigt och jag blev såklart besviken på det. Undrar verkligen vad det var som gick fel, det har ju funkat innan???




Halloncupcakes:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa vitt och pösigt ägg, socker och vaniljsocker.
- Häll i mjölk, smält smör och blanda ned i smeten.
- Blanda i de torra ingredienserna och vänd försiktigt ned i smeten.
- Fyll smeten i formarna och lägg i hallonen/sylten.
- Grädda i ugnen i ca 15 till 20 minuter.
Päronfrosting:
- Vispa bakpulver( 1 krm) och grädde hårt.
- Blanda ihop philadelphiaost och florsocker i en annan bunke.
- Blanda ihop allt och tillsätt päronessensen och ev. hushållsfärg.
Recept ifrån: Muzicmecupcake